Salon shape, ponuja kisikovo terapijo obraza intraceuticals lepotni salon shape, za dobro počutje, domov
   
 
Posveti in analiza vaše kože  
   
Intraceutical  
   
Intraceuticals Boosters  
   
Permanentni Make Up  
   
Odstranjevanje tetovaž in mikropigmentacije  
   
Nega obraza  
 
Cellulishock dinamičen tretma  
 
Depilacija telesa in oblikovanje dlačic na obrazu  
   
 
 
kontakt in naročila  
   
   
 
Novosti in akcije v salonu Shape
 


... preberite več

PRIJAVA/ODJAVA NA NOVICE

 
   
 
Obled brosur in letakov Shpe salona
 

Shape,
salon lepote Mali
v publikacijah
... več

 
   
 
Darilni boni Shape, salon lepote Mali  
 

 

 

DARILNI BON
JE ČUDOVITO
NOVOLETNO
DARILO

   
   
 

Goldeneye mikropigmentacija

   
 

Živimo v obdobju, v katerem je naš videz zelo pomemben. Že najmanjša asimetrija nas zmoti. Z najnovejšim napredkom medicine in estetike smo sposobni doseči videz, ki ste si ga vedno želeli.

 
   

 
 
 
 

KAJ JE MIKROPIGMENTACIJA?

 

Mikropigmentacija je estetska metoda, namenjena popravkom ter polepšanju našega obraza točno na mestih, kjer je to potrebno. Z vnosom pigmenta v dermis lahko nepravilnosti ali pomanjkljivosti uspešno odpravimo. Goldeneye mikropigmentacija omogoča NARAVNI VIDEZ.

Namenjen je vsem, tudi tistim, ki nosijo kontaktne leče, očala in ljudem, ki so nagnjeni k različnim alergijam in ne morejo uporabljati ličil. Idealen je za športnike in ljudi, pri katerih navadna ličila niso obstojna.

 
   
 

USTNICE

od 360 €  
  so izraz čutnosti. Mnogi trpijo zaradi brazgotin, pomanjkanjem volumna ali preprosto zaradi izgube oblike med procesom staranja. Z različnimi tehnikami senčenja in različnimi odtenki lahko dosežemo optimalno korekcijo, popolno obliko, barvo in volumen. Rezultat: popolnoma naravne in lepe ustnice.
 
 
Permanentni make up - ustnice
 

OBRVI

od 340 €  
so okvir našega obraza, saj z njimi ustvarjamo simetrijo. Pravilna oblika obrvi vaš obraz izredno polepša, ga naredi bolj mladostnega in svežega.  
 
Permanentni make up - obrvi
 

EYLINER

od 240 €  
poudari vaše trepalnice. Oči tako dobijo glamurozen in zapeljiv pogled. Tistim, ki niste vajeni ličil, lahko izrišemo zelo diskretno linijo, ki vas bo naredila bolj ženstvene.
 
Permanentni make up - eyeliner
 
Ceno določimo na prvi konzultaciji glede na potrebe in želje stranke. Naredimo make up test in alergo test, ki je že vključen v ceno. Vse cene že vklučujejo DDV.  
 
GOLDENEYE CERTIFIKAT IMAJO LE NAJBOLJŠI PIGMENTISTI!
Na osnovi Goldeneye Permanent System je špansko ministrstvo za zdravje začelo postopek standardizacije permanentnega make-upa.
 

Pogosta vprašanja

 

KAKO DOLGO TRAJA REZULTAT MIKROPIGMENTACIJE?

 

Odvisno od tipa kože, uporabljenih tehnik, obdelanega področja in uporabljenih pigmentov rezultati trajajo od 6 - 18 mesecev. Priporočljivo je opraviti pregled po 12 mesecih, na katerem se preveri stanjemikropigmentacije in se določijo morebitne spremembe in dopolnitve.

 

ALI MIKROPIGMENTACIJA ZAHTEVA POSEBNO VZDRŽEVANJE?

Ne. Potrebni pa so previdnostni ukrepi pri posebnih posegih:

  1. med laserskim zdravljenjem je potrebno površino, na kateri smo naredili mikropigmentacijo, primerno zaščititi, še posebej nad zgornjo ustnico, ker lahko barva pod vplivom laserja spremeni odtenek
  2. med kozmetičnim posegom z glikolno ali kakšno drugo sadno kislino je potrebno površino, kjer je narejena mikropigmentacija , ustrezno zaščititi
  3. približno 3 tedne po opravljenem posegu permanentnega make up-a , je potrebno kožo zaščititi s kremo z visokim zaščitnim faktorjem
  4. za optimalen izgled permanentnega make up-a priporočamo pregled oz. obnovitev na vsakih 12 mesecev.
 

KAKO SE MIKROPIGMENTACIJA ODSTRANI?

Za izločanje pigmenta iz kože poskrbi naš imunski sistem. Če stranka ne obnovi ali poudari obstoječa mikropigmentacija, bo le ta postopoma bledela, kar lahko traja od 2 do 5 let.

V primeru, da bi želeli popolno odstranitev pigmenta, je to mogoče doseči s posebnimi laserji. Za več informacij se prosim obrnite na nas.

 

JE POSTOPEK IZVEDBE MIKROPIGMENTACIJE BOLEČ?

To je odvisno od občutljivosti posameznika. V povprečju pa ljudje postopek ne opisujejo kot zelo boleč.

ALI LAHKO S POSTOPKOM POSLABŠAM OBSTOJEČI VIDEZ?

Najprej se stranki na obrazu izriše testni make up, ki predstavlja končni izdelek in ga stranka potrdi. Naredi se fotografija pred in po testnem make up-u, ter pred in po samem posegu. Testni make up na fotografiji in končni izdelek morata biti enaka.

 

ALI OKOLICA OPAZI, DA JE BIL NA MOJEM OBRAZU OPRAVLJEN POSEG?

Ne, mikropigmentacija je zelo prefinjen poseg. Rezultat je lahko popolnoma naraven, seveda pa na željo stranke lahko dosežemo tudi drastične spremembe.

 

KAKŠNA SO TVEGANJA PRI SAMEM POSEGU?

Na prvem srečanju se stranko povpraša o morebitnih kontraindikacijskih boleznih, če le teh stranka nima, nevarnosti za alergijsko reakcijo ni. V kolikor stranka upošteva nasvete pigmentista glede nege in higiene pred in po končanem posegu, zdravstvenih tveganj ni.

 
       
  www.shape.si Salon Shape
Barjanska cesta 72,
1000 Ljubljana
 

salon@shape.si
Rezervacije in informacije: gsm: 041 771 689, tel: 01 283 22 70
Delavni čas: po dogovoru,
sobote, nedelje in prazniki zaprto